Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Etkinlikleri Yoğun Bir Döneme Girdi

Öğrencilerimizin ders dışında kalan zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri için düzenlediğimiz kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler bu eğitim öğretim yılında da artarak devam ediyor.

Bu etkinlikler kapsamında;

13 Kasım Pazartesi günü saat 14:00’da Rektörlük Konferans Salonu’nda, T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Bezmara grubu tarafından Klasik Türk müziği konseri veriliyor.

14 Kasım Salı günü saat 14:00’da Rektörlük Konferans Salonu’nda, "Üniversitedeyken Kariyer Yapmak ve Girişimcilik Gerçekleri" isimli konferans veriliyor.

15 Kasım Çarşamba günü saat 13:30’da Rektörlük Konferans Salonu’nda, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer Farkındalık Eğitimi düzenleniyor.

16 Kasım Perşembe günü saat 15:30’da Rektörlük Konferans Salonu’nda, spor gazeteciliğinin önemli isimlerinden Atilla Gökçe, Mehmet Ayan, Ahmet Çakır ve Fatih Kuşçu’yu üniversitemizde ağırlıyoruz. Etkinliklere tüm öğrencilerimiz davetlidir.