Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018

Üniversitemiz, 1 – 2 Ağustos Tarihlerinde Ankara’da Düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı’’na Katıldı

Üniversitemiz tercih ve tanıtım çalışmaları kapsamında Ankara’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı. 1 – 2 Ağustos tarihleri arasında Ankara Anfa Altınpark’ta düzenlenen fuarda 77 üniversite stant açtı. Ayrıca yaklaşık 20.000 ziyaretçinin olduğu fuar, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilerin yanı sıra veliler ve rehber öğretmenler tarafından da yoğun ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus ve Mevlana uluslararası değişim programları hakkında bilgi verildi. İki gün boyunca devam eden fuarda tanıtım standımız büyük ilgi gördü.