Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022

Gösterim: 639

Tüm Personel ve Öğrencilerimizi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Projesi Yapmaya Davet Ediyoruz

Dünyadaki ve Türkiye’deki üniversitelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinin giderek önem kazandığı bilinmektedir. Sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerin eğitim hayatları süresince elde ettikleri bilgi, beceri ve birikimlerin üniversiteler ile toplum arasındaki bağı güçlendirmesi amaçlanmaktadır. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak sosyal sorumluluk uygulamalarını birkaç yıldır daha tutkulu bir şekilde öne çıkarmayı, daha çok sayıda öğrenci ve personelimizin gönüllü bir şekilde sosyal sorumluluk faaliyetleri içerisinde olmasını arzu ediyoruz. Ayrıca bu uygulamaları Bandırma ve çevresine, hatta tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz.

Hem personelimizi hem de öğrencilerimizi sosyal sorumluluk ve gönüllülük projeleri yapmaları için teşvik ediyoruz. Öğrencimizin yapmış olduğu sosyal sorumluluk uygulamaları, mezuniyetleri esnasında diplomaları ve not transkriptlerinin yanında ayrı bir transkript olarak da (sosyal karne) öğrencilere verilecektir.

Ayrıca 01.06.2022 tarihinde yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Kriterleri Yönergesi ile sosyal sorumluluk projelerinde yürütücü olmak ve görev almak puan alınan girişimci ve yenilikçi üniversite faaliyetleri arasında yer almıştır.

Bu çerçevede tüm üniversite personelimizi ve öğrencilerimizi sosyal sorumluluk ve gönüllük projeleri yapmaya davet ediyoruz. Başvurularımız Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü web sayfamızda yer alan formlar aracılığı ile yapılmaktadır. Ancak kısa süre içerisinde aktif olmasını hedeflediğimiz proje başvuru ve takip sistemi ile birlikte başvuruları dijital olarak almaya başlayacağız.

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Projeleri Bilgilendirme Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız. 

2021-2022 Bahar Yarıyılında hayata geçirilen projelerimizi incelemek için tıklayınız. 
https://sosyalsorumluluk.bandirma.edu.tr/


Fotoğraflar