Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Üniversitemizde Ağırladık

Üniversitemiz ile Ali Öztaylan A.İ.H.L. arasında eğitim ve sosyal imkânların paylaşımına yönelik imzalanan protokol çerçevesinde ve BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi) kapsamında gerçekleştirilen etkinlik ile 9. Sınıf öğrencileri üniversitemize ziyaret gerçekleştirdi.

Ali Öztaylan A.İ.H.L. Müdür Yardımcısı Ömer Ünsal ile Proje Koordinatörleri Seyyide Demirci ve Enver Çetin refakatinde üniversitemize gelen 9. Sınıf öğrencilere Amfi 1’de üniversitemizin tanıtımı yapılarak, kütüphanemiz, bilgisayar laboratuvarı, öğrenci yemekhanesi, öğrenci kantini ve diğer sosyal mekanlarımız gezdirildi. Program sonunda Okul Müdür Yardımcısı Ömer Ünsal üniversitemizin ilgisinden ve yardımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.