Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018

Gösterim: 5991

Üniversitemizin Bölgemizdeki Liselere Yönelik Düzenlediği ''Tercih ve Tanıtım Günleri'' Devam Ediyor

Üniversitemizin, Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirdiği üniversitemiz yerleşkelerinin bulunduğu Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek'teki Liselere ''Tercih ve Tanıtım Günleri'' devam ediyor. 
Meslek ve tercih rehberliği ile üniversitemizin tanıtımının yapıldığı proje çalışmasının ilk haftasında Enerjisa Bandırma Fen Lisesi, Kemal Pireci Anadolu Lisesi, Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ayyıldız Anadolu Lisesi, Şehit Mehmet Güvenç Anadolu Lisesi, Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Bandırma Anadolu Lisesi, Bandırma İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde 11 ve 12. sınıflardan oluşan yaklaşık 2500 öğrenciye üniversitemizin tanıtımı gerçekleştirildi.
Ayyıldız Anadolu Lisesi ve Şehit Mehmet Güvenç Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kılıçgil de iştirak ederek yapılan çalışmaları gözlemledi. Üniversitemiz ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçgil, üniversitemize teşekkür etti. Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek de üniversitemizin tanıtım çalışmalarına vermiş oldukları destekten dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kılıçgil olmak üzere, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Erol Gülle’ye ve müdürlük personeline teşekkürlerini sundu.
Proje kapsamında gidilen okullarda, meslek ve tercih rehberliği sunumunu üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman, Dr. Öğr. Üyesi Aysel Kurnaz ve Araş. Gör. Esra Tani yaparken, üniversitemizin genel tanıtımı ise Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nden Meltem Dengiz tarafından gerçekleştirildi. Liseli öğrencilerin üniversitemiz ile ilgili soruları ise Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek tarafından cevaplandırıldı.
Üniversitemiz yerleşkelerinin bulunduğu Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek'teki Liselere yönelik olarak düzenlenen ‘’Tercih ve Tanıtım Günleri’’ kapsamında ilk hafta sonunda Bandırma’da bulunan 14 lise ziyaret edilmiş olup, yine bu çalışma kapsamında 2-6 Nisan tarihlerinde ise Gönen, Manyas ve Erdek’te toplam 17 lise ziyaret edilecektir.