Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024

Gösterim: 410

BANÜ-Elçi Projemizin Tanıtım Programı Gerçekleştirildi

BANÜ-Elçi Projemizin tanıtım programı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tanıtım programına Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kahyaoğlu, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, BANSİAD (Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Mehmet Ülbe, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Bandırma Başkanı Tolga Tetik, BANGİAD (Bandırma Genç İş İnsanları Derneği) Başkanı Kürşad İpek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilgili akademik ve idari birim yöneticilerimiz ile akademisyenlerimiz ve uluslararası öğrenciler katıldı. Programda Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Genel Sekreter Vekilimiz Faruk Küçük de hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda BANÜ-Elçi Projemizin kısa tanıtım filmi izlendi. Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, BANÜ-Elçi Projemizin amaçlarına değinerek Üniversitemiz ve bölgemiz için öneminden bahsetti. Üniversitemiz bünyesindeki yaklaşık 2450 uluslararası öğrenci arasından geleceğin önemli girişimcilerinin çıkabileceğine değinen Rektörümüz, bu proje ile uluslararası öğrencilerimizin iş birliğiyle Güney Marmara ticaret kapasitesini harekete geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. Rektörümüz ayrıca, BANÜ-Elçi Projesi ile birlikte firmaların uluslararası öğrencilerimizle tanışacağını, bu sayede kültürel ve ticari etkileşim gerçekleşeceğini ifade etti. Rektörümüz konuşmasını, BANÜ-Elçi Projesi ve daha nice projelerle öğrencilerimizin geleceğe umutla bakacağı yarınlar temenni ederek sonlandırdı.

Program sonunda, tüm davetliler ve uluslararası öğrencilerimizle iftar programına geçildi.