Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 5212

Üniversitemiz İnovatif Gelişim Topluluğu “Öğle Arası Girişimcilik Muhabbetleri”Programına Konuğumuz

Üniversitemiz İnovatif Gelişim Topluluğu  “Girişimcilik ve Başarı Hikayeleri” konusuyla yapmış olduğu “Öğle Arası Girişimcilik Muhabbetleri” programına, LC Waikiki Lojistik Operasyon Müdürü Sayın Ahmet VİÇİN konuk oldu.

Konuşmasında kişisel gelişim, kendini tanıma ve stratejik yol haritası çizmenin önemini anlatan VİÇİN “Tehlikelere ve risklere karşı insanın beynini kullanarak hareket edip analiz etmesi insanın kendini etkin şekilde kullanmasını sağlayabilir” dedi.

Konuşmasında Endüstri 4.0’ın istihdamla olan ilişkisini anlatan VİÇİN, Endüstri 4.0 ile önemli bir istihdam artışı sağlanacağını da belirtti.

Öğrencilere CV ve mülakat teknikleri konularında dikkat edilmesi gerekenler hususunda da bilgilendirmelerde bulunan VİÇİN “Dış dünyanın zorlukları, kişilerin kimliklerinin oturmasında önemli rol oynamaktadır. Özel sektörde dinamizm ve diğer çalışanlardan ayrılan özelliklerinizle tutunabilirsiniz” dedi.

Program, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Sayın Ahmet Viçin’e plaket takdimi ve  İnovatif Gelişim Topluluğu Öğrencileriyle toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 


Fotoğraflar