Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024

Üniversitemizde Uluslararası Öğrencilere İftar Programı Düzenlendi

Üniversitemizde her yıl düzenlenen geleneksel uluslararası öğrenci iftarı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla gerçekleştirildi. Merkez Yerleşkemizdeki öğrenci yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kahyaoğlu, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, BANSİAD (Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Mehmet Ülbe, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Bandırma Başkanı Tolga Tetik, BANGİAD (Bandırma Genç İş İnsanları Derneği) Başkanı Kürşad İpek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilgili akademik ve idari birim yöneticilerimiz ve uluslararası öğrenciler katıldı. Programda Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Genel Sekreter Vekilimiz Faruk Küçük de hazır bulundu.

İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan’ın ezan okumasıyla başlayan iftarda, yemeğin ardından fotoğraf köşesinde geleneksel kıyafetler giyerek hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerimiz, keyifli ve güzel bir akşam yaşadılar.